Elbrich: Luxe, comfort, gastvrij

Welkom aan boord van
Klipper "Elbrich"

Het schip

Bedrijfsuitje, familie reunie
of een arrangement op maat

Direct contact

Familie en vrienden

U heeft iets te vieren! En deze keer wilt u eens flink uitpakken. Een originele feestlocatie met volop sfeer mag dan zeker niet ontbreken. De bemanning van Klipper "Elbrich" maakt uw trouw-, verjaardag- of jubileumfeestje compleet en onvergetelijk.

U geniet volop van deze bijzondere dag, maar u niet alleen. Ook uw familie en vrienden stralen en hebben de dag van hun leven.

Wilt u het feest geheel in uw stijl verzorgd hebben? Dat kan! Met onze ruime ervaring kunnen we vele kanten op: van een luxe feest met wal activiteiten,tot een stoer piraten feest. Geen thema is ons te gek..

De invulling van de dag is aan u. Geheel afgestemd op uw wensen, stellen wij een programma samen. Zo kunt u samen met uw gasten genieten van een koffietafel en lunch aan boord, om vervolgens na een actieve zeiltocht te gaan eten in uw favoriete restaurant. Maar ook dineren in de sfeervolle salon op het schip behoort tot de mogelijkheden. En bent u moe van al dat feesten? Aan boord zijn genoeg slaapplaatsen waar u en uw gasten kunnen overnachten. Pas de volgende ochtend na een lekker uitgebreid ontbijt neemt u afscheid van elkaar.

Specialiteiten

Meer specialiteiten
Trouwen op Terschelling

Trouwen op Terschelling

Trouwen op Vlieland

Trouwen op Vlieland

Groepen, bedrijven, families, verenigingen

Groepen, bedrijven, families, verenigingen

Bedrijfsuitje, incentive, relatiedag of personeelsuitje, familie reunie,...