Elbrich: Luxe, comfort, gastvrij

Welkom aan boord van
Klipper "Elbrich"

Het schip

Trouwen op Terschelling

Trouwen op een waddeneiland!

Gaat u in het huwelijksbootje stappen dan is het wellicht trouwen op Terschelling een mogelijkheid. Een schitterende huwelijksdag maar dan anders...

Een verrassende omgeving met unieke trouwlocaties. Want denkt u van het gemeentehuis op West-Terschelling, de  Vuurtoren "De Brandaris" of de Westerkerk. Als u een intiemere locatie zoekt dan kunt u terecht bij het schuilkerkje in West-Terschelling. Terschelling biedt echter ook de mogelijkheid om zelf een trouwlocatie te kiezen, het strand, de duinen, de boot of..... Vraag het wel op tijd bij de gemeente aan!

Wat is er echter niet heerlijker om de speciale dag onbekommerd te starten op de vaste wal. Wij bieden u de gelegenheid om met heel het gezelschap in te stappen in Harlingen waarna we gezamelijk naar Terschelling varen voor de plechtigheden en het feest. 

Hiervoor hebben we de beschikking over de Panta Rhei (Grieks: πάντα ῥεῖ). Deze bekende uitspraak geeft de gedachte van de Griekse filosoof Heraclitus weer. Het betekent, heel toepasselijk, alles stroomt of alles is in beweging.  Of u daarna kiest voor een borrel of feest aan boord of aan wal, u kunt op de boot blijven overnachten! Heeft u een grotere gezelschap dat hebben we de beschikking over Klipper Grote Beer.

Want wat is er niet mooiere en gezelliger om uit te slapen en met de gasten aan boord te ontbijten.  De schipper zorgt intussen voor de terugreis zodat op het gewenste tijdstip weer aan wal staat! 

 

 Informeer naar de mogelijkheden!  Trouwen op een ander eiland?

 

    

 

Terug naar het overzicht

Specialiteiten

Meer specialiteiten
Trouwen op Terschelling

Trouwen op Terschelling

Trouwen op Vlieland

Trouwen op Vlieland

Groepen, bedrijven, families, verenigingen

Groepen, bedrijven, families, verenigingen

Bedrijfsuitje, incentive, relatiedag of personeelsuitje, familie reunie,...
U bent hier: